Faciliteiten

Marina Jirnsum is van alle faciliteiten voorzien. Wat ons van anderen onderscheidt? De rust, netheid en luxe.

Bemande receptie

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Dan kunt u terecht bij de receptie. De openingstijden zijn tijdens het seizoen van 1 april tot 1 oktober als volgt:
Maandag – vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag 08.00-16.00 uur
Zondag 10.30-16.00 uur

Buiten het seizoen om gelden de volgende openingstijden:
Maandag – vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag (op Afspraak).
Zondag gesloten

Receptie
Parkeerplaats

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen zijn afgesloten met een slagboom, dus uw auto staat altijd veilig.

Wc

Toiletgebouw

Het toiletgebouw is voorzien van nette douches en toiletten die we regelmatig schoonmaken. Ook staan er een wasmachine en een droger. Bij de receptie kunt u een sepkey krijgen (met borg). Deze kunt u opladen met een tegoed waar u mee kunt douchen en gebruik kunt maken van de wasmachine en droger.

Containers

Containers

Bij de ingang van de haven staan ondergrondse containers voor uw afval. Wij scheiden papier, glas en huisafval.

Servicemonterurs

Servicemonteurs

Onze servicemonteurs kunnen alle werkzaamheden uitvoeren op het gebied van onderhoud en reparatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tankstation

Tankstation

Het gecertificeerde tankstation heeft een opslagcapaciteit van 10.000 liter. Tanken gaat snel: u tankt 100 liter in circa 3,5 minuut.

Schoonmaak

Schoonmaak

U kunt uw boot zowel van buiten als van binnen schoon laten maken. De prijzen hiervoor verschillen per boot in verband met de grootte en de mate van bewerkelijkheid. Meer informatie? Neem contact op.

Trailerhelling

Trailerhelling

U kunt voor € 12,50 per keer gebruik maken van onze trailerhelling. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit melden bij de receptie en daar met pin of contant betalen.

Dierenweide

Dierenweide

Dol op dieren? In onze grote omheinde dierenweide vindt u onder andere kippen en geiten, maar ook diverse andere dieren. De samenstelling wisselt regelmatig. Leuk om eens een kijkje te nemen!

Een ligplaats aanvragen bij Marina Jirnsum?

We ontvangen u graag!

Bekijk tarieven