Service & Veiligheid

Bij Marina Jirnsum staan uw comfort en gemak centraal. Ook vinden we het erg belangrijk dat u zich veilig voelt. Hier doen we dan ook ons uiterste best voor.

Receptie

Bij onze receptie staan we voor u klaar om vragen te beantwoorden en te assisteren waar nodig. De openingstijden zijn tijdens het seizoen van 1 april tot 1 oktober als volgt:

Maandag – vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag 08.00-16.00 uur
Zondag 10.30-16.00 uur

Buiten het seizoen om gelden de volgende openingstijden:
Maandag – vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag 08.00 -14.00 uur
Zondag gesloten

Receptie Marina Jirnsum
Parkeerplaats

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen zijn afgesloten met een slagboom, dus uw auto staat altijd veilig.

Automatische Hek

Automatisch hek

Geen zorgen of uw eigendommen wel veilig zijn: het terrein is naast de slagboom beveiligd met een automatisch hek. Voor ongewenste bezoekers geen toegang.

Laden En Lossen

Eenvoudig laden en lossen

Op welke ligplaats u ook terechtkomt, u kunt altijd dicht bij uw boot komen om te laden en lossen. Ook zijn er lorries beschikbaar. Geen onnodig gesjouw met uw eigendommen dus.

Servicemonterurs

Servicemonteurs

Onze servicemonteurs kunnen alle werkzaamheden uitvoeren op het gebied van onderhoud en reparatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Schoonmaak

Schoonmaak

U kunt uw boot zowel van buiten als van binnen schoon laten maken. Wij laten ‘m blinken als nooit tevoren. De prijzen verschillen per boot in verband met de grootte en de mate van bewerkelijkheid. Meer weten? Neem contact op.

Een ligplaats aanvragen bij Marina Jirnsum?

We ontvangen u graag!

Bekijk tarieven